Crisis, koop nu een vakantiehuisje in Spanje!

Op dit moment is net zoals in heel Europa ook de crisis in Spanje als een bom ingeslagen. De werkloosheidscijfers liggen op een historisch hoog dieptepunt en de banken staan onder druk. Het voordeel hiervan is dat de gemiddelde prijs voor een vakantiewoning in Spanje is gehalveerd. Dit maakt Spanje een interessant land om er nu in vastgoed te gaan beleggen.

Het warme weer en de goede infrastructuur zowel over land als door de lucht zijn ideale parameters voor een lucratieve belegging in Spaans vastgoed. Ondanks de economische malaise, blijft de toeristenstroom naar Spanje onverminderd hoog. Ook het aantal toeristen wat een vakantiehuisje boekt, blijft stijgen. Wanneer je dan ook een vakantiehuis aanschaft in Spanje, kun je deze minimaal 5 maanden in het jaar uitstekend verhuren.

Hoelang deze crisis nog gaat duren is niet bekend. Het lijkt er wel op dat inmiddels de bodem qua vastgoed prijzen inmiddels wel is bereikt. Een beter moment om in te stappen is er dan ook niet. Sla dus nu je slag door een goedkope vakantiewoning in Spanje te kopen en verdien het terug door het huis te verhuren wanneer je zelf niet aanwezig bent. Zo sla je twee vliegen in een klap.

Het prachtige weer is de voornaamste reden om naar Spanje op vakantie te gaan. Toch moet je het gevarieerde landschap niet onderschatten. Prachtige stranden, indrukwekkende flora en fauna en wereldsteden als Barcelona en Madrid maken van Spanje een perfect land om langere tijd de verblijven.

Laat een reactie achter