Eddy Zoey in vakantiehuis berooft

Presentator Eddy Zoey heeft zijn vakantie vroegtijdig moeten afbreken. Afgelopen dagen zat hij tezamen met zijn familie op het vakantie eiland Ibiza. Het was een zeer geslaagd uitstapje tot afgelopen donderdag avond. De rust werd bruut verstoord door inbrekers.

Dit heeft Eddy Zoey aan RTL Boulevard laten weten. De bewuste donderdag, heel vroeg in de morgen, werden Eddy en zijn ega wakker van rare geluiden. Toen hij een kijkje ging nemen bleek dat de deur van zijn vakantiehuis niet op slot stond en open was. Tevens was het een grote bende.

Deze insluipers hebben niet alleen huisgehouden in de woonkamer, maar ook de slaapkamers van het vakantiehuisje waren doorzocht. In een van de slaapkamers lag Eddy’s trouwring welke nu is verdwenen. Deze ring was custom made en hier is geen ander exemplaar meer van.

Ook ontbrak er een tablet, horloge en een telefoon. De telefoon is inmiddels teruggevonden door de politie en deze heeft Eddy inmiddels weer in zijn bezit. Het hele gezin is behoorlijk geschrokken van dit alles en inmiddels teruggevlogen naar Nederland.

Laat een reactie achter