Vakantiehuizen Bergvennen gaan niet door

De bouw van 160 vakantiewoningen in Parc Bergvennen in Lattrop is tot nadere order uitgesteld en het is maar de vraag of het ooit weer op wordt gepakt. De huidige economische malaise in de wereld en ook in Nederland heeft ervoor gezorgd dat investeerders in deze branche erg huiverig zijn en de hand op de knip houden. Het risico om hier nu geld in te steken is onverantwoordelijk groot.

Het tot stand komen van dit vakantiepark naast de camping Bergvennen is dus op dit moment niet realistisch. De economie heeft roet in het eten gegooid. Het oorspronkelijke idee was om camping Bergvennen grondig te verbouwen. Zodoende dat er een gebied van 15 hectare groot ontstond waar vakantiehuizen in diverse prijsklassen en afmetingen zouden te komen staan.

De camping zou dan komen te vervallen en het nieuwe vakantiewoningen park zou Parc Bergvennen gaan heten. Een groot bedrijf welke de exploitatie van vakantieparken regelt zou de boel moeten gaan bestieren. Dan moet je denken aan bedrijven zoals Roompot of Hoogenboom.

Laat een reactie achter