Chalet – LA HOUBE DABO huren in de Elzas van Frankrijk

Dit mooie chalet ligt rustig aan het einde van een doodlopend weggetje midden in het gehuchtje La Hoube op slechts 5 km van Dabo. Het is er bergachtig, dus veel slingerweggetjes en heel veel natuurschoon. Rondom het huis beschik je over een aangename grastuin waar de kinderen een balletje kunnen trappen.

Op slechts 4 km ligt de Rocher du Dabo, vanwaar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt. Vanaf je tuin aan de voorzijde van je chalet heb je uitzicht op deze Rocher. Overal in de omgeving zijn uitzichtpunten. Een zwembad en een 18-holes golfbaan vind je in Sarrebourg (28 km). Tennisbaan, markt, supermarkt en bakker in Dabo. Restaurant in La Hoube (1 km).

Ook kasteelruïnes vind je overal, bijv. bij Haegen (19 km), Wangenbourg-Eigenthal (12 km) en bij Nideck (21 km). Bij dit laatste plaatsje zijn tevens mooie watervallen. Bezoek verder de beroemde schepenlift Plan Incliné bij St. Louis-Arzviller (16 km). De kinderen doe je een plezier met een daguitje naar het dierenpark van Rhodes (49 km). En een echte aanrader is een dagje Strasbourg (46 km) met de bekende vakwerkhuisjes.

Chalet – LA HOUBE DABO La Hoube (dabo) Elzas Frankrijk

Frankrijk

Elzas

La Hoube (dabo)

Huisdieren toegestaan? true

Geschikt voor wintersport? false

Zwembad aanwezig? false

Aantal sterren: 3

Aantal personen 4

Actieprijs vandaag : 409.00 Euro

Ga naar Chalet – LA HOUBE DABO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *