Résidence Domaine de l’Emeraude Saint Malo Frankrijk vakantie boeken met voordeel in Bretagne

 vakantie Frankrijk

Op 20 minuten van de Smaragdkust en de stranden, op een half uur van de berg Saint Michel, grenzend aan een golfbaan op de heuvel die de route langs het Mesnil-bos domineert, ligt de Residence of Golf, die gebruik maakt van een uitzonderlijke omgeving. De residentie ligt op 2 km van de ingang van de golfbaan en op slechts 500 meter van het dorp Tronchet (met een bar, een bakker en een winkel).
De residentie bestaat uit een groep kleine gebouwen verdeeld in holmen. Het heeft in totaal 96 eenheden, waarvan 7 in groepen. Alle accommodaties hebben terrassen (behalve de groepen). 96 overdekte parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor de gasten.
De faciliteiten van het complex omvatten: een verwarmd binnenzwembad (5 mx 15 m) een apart kinderbad; een solarium; 1 sauna; 1 petanqueveld; een multisportveld; een wasserette; een ontbijtruimte met uitzicht op een terras; en 3 goed uitgeruste speeltuinen voor activiteiten voor kinderen.
Het zwembad van de residentie is geopend vanaf de opening van de residentie in februari en moet gesloten zijn na de vakantie van de Allerheiligen (eind oktober – begin november). Het is bedekt en verwarmd tot een minimum van 26 °. De schuiframen rond het zwembad zijn in de zomer geopend. Openingstijden van het zwembad: van 9 tot 20 uur tot eind september en van 9 tot 7 uur van oktober tot sluitingstijd.

Résidence Domaine de l’Emeraude Saint Malo Frankrijk vakantie boeken met voordeel in Bretagne

Frankrijk

Bretagne
Plaatsnaam Saint Malo

Lengtegraad en breedtegraad:
48.4874
-1.8475

Zijn huisdieren welkom? false

Reviews / ervaring en waardering in de vorm van aantal sterren1

Maximum aantal personen 6

Op vakantiepark ? No

Actieprijs vandaag : 0.00 Euro

Ga naar Résidence Domaine de l’Emeraude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *